فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.

خوراک گوشت سرخ شده / مالزی

 
مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت سرخ شده:
سه قاشق سوپ خوری – روغن زیتون
یک عدد – پیاز بزرگ خرد شده
یک عدد – فلفل قرمز خرد شده
یک قاشق سوپ خوری – زنجبیل آسیاب شده
۶ حبه – سیر له شده
۸۰۰ گرم – گوشت بره خرد شده
۲ قاشق چای خوری – گورگیاه خشک شده
۲ فنجان – آب
۳ فنجان – شیر نارگیل
یک قاشق چای خوری – شکر
نمک – به میزان لازم
 
طرز تهیه خوراک گوشت سرخ شده:
پیاز را به همراه فلفل قرمز، زنجبیل و سیر در سه قاشق سوپ خوری روغن سرخ کرده، وقتی رنگ آن مایل به قهوه ای طلایی شد، گوشت ها را به همراه گورگیاه، آب و یک و نیم فنجان شیر نارگیل به آن اضافه کنید. بگذارید تا به جوش آید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، بقیه شیر نارگیل و شکر را نیز به آن بیفزائید. سپس شعله گاز را کم کنید تا به مدت یک ساعت و نیم پخته شده و گوشت، ترد شود. وقتی گوشت آماده شده که بیشتر مایع آن بخار شده باشد. به آن نمک زده و همراه برنج آن را سرو کنید.
 

خوراک ایتالیایی

 
مواد لازم برای تهیه خوراک ایتالیایی:
نصف فنجان – پیاز رنده شده
نصف فنجان – فلفل دلمه ای سبز خرد شده
یک چهارم فنجان – کره
۷۰۰ گرم – گوشت چرخ کرده
یک و نیم قاشق چای خوری – نمک
یک چهارم قاشق چای خوری – فلفل
نصف قاشق چای خوری – پونه
۲۵۰ گرم – ماکارونی پیچ پخته شده
۱۰۰ گرم – قارچ پخته شده
۲۵۰ گرم – گوجه فرنگی پخته و غلیظ شده
یک عدد گوجه فرنگی – خرد شده
نصف فنجان – پنیر پارمیسان رنده شده
 
طرز تهیه خوراک ایتالیایی:
فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. در یک ظرف نسبتا بزرگ، پیاز و فلفل سبز را در کره، روی حرارت ملایم سرخ کنید تا ترد شود. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود. نمک، فلفل و پونه را به آن بیفزائید. یک ظرف دیگر بردارید، ماکارونی پخته شده را با مخلوط گوشت، قارچ، گوجه فرنگی پخته و گوجه فرنگی خرد شده مخلوط کنید. درب آن را بسته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس آن را از داخل فر بیرون آورده، پنیر را روی آن ریخته و ۵ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
 

 

خوراک مرغ
 
 
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ:
مرغ – ۱ کیلو
پیاز – ۳ عدد متوسط
قارچ – ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذا خوری
سیب زمینی – ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل – به میزان لازم
 
طرز تهیه خوراک مرغ:
ابتدا پیاز را خرد کرده و همراه با مرغ با حرارت کم و مقدار کمی آب به مدت نیم ساعت می پزیم. سپس قارچ خرد شده را همراه با رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل به مرغ اضافه می کنیم و باز نیم ساعت دیگر به پخت ادامه میدهیم و در پایان سیب زمینی خلال شده را به آن اضافه میکنیم و بیست دقیقه دیگر به پخت ادامه می دهیم. در پایان می توانیم کمی آب لیمو یا آب غوره به آن اضافه کرده و سپس میل کنیم.
 

سوپ سبزیجات خام گیاهی

 
مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات خام گیاهی:
۱ فنجان – آب
۱ عدد – کدوی بزرگ، خرد شده
۲ عدد – گوجه فرنگی متوسط
۳ ساقه – کرفس، خرد شده
۲ فنجان – هویج، خرد شده
۲ عدد – خرما، بدون هسته
۱ حبه – سیر
۱ تا ۲ قاشق چای خوری – نمک هیمالیا (نمک دریا)
۱ قاشق غذا خوری – پودر پیاز
نصف قاشق چای خوری – فلفل سیاه
نصف فنجان – روغن کتان یا روغن زیتون
 
طرز تهیه سوپ سبزیجات خام گیاهی:
تمام مواد به جز روغن را با سرعت بالا در مخلوط کن، باهم مخلوط نمائید تا زمانی که واقعا حالت خامه ای پیدا کند (تقریبا یک دقیقه مخلوط کنید). سپس، درحالیکه مخلوط روی سرعت پایین روشن است، روغن را اضافه کنید. مخلوط کردن را برای یک دقیقه دیگر یا بیشتر ادامه دهید. این کار سوپ را کمی گرم می کند. نوش جان!
به این غذا می توانید در صورت تمایل نصف قاشق چای خوری گشنیز و نصف قاشق چای خوری ادویه کدو تنبل اضافه نمائید.
 

سوپ کدو حلوایی

 
مواد لازم برای تهیه سوپ کدو حلوایی:
کدو حلوایی – یک کیلو و ۳۰۰ گرم
شیر – چهار پیمانه
آب – یک پیمانه
پیاز – یک عدد
خامه – چهار قاشق سوپخوری
شوید خرد شده – ۵۰ گرم
نمک، فلفل، روغن و جوزهندی – به میزان لازم
 
طرز تهیه سوپ کدو حلوایی:
پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌‌دهیم تا فقط نرم شود. کدو حلوایی را شسته، پوست کنده و خرد می‌‌کنیم و به پیاز اضافه کرده و همزمان شیر و آب را هم افزوده و اجازه می‌‌دهیم کدوها پخته و نرم شوند. ادویه را نیز می‌‌افزاییم(در صورت تمایل می‌توان بعد از پخت کدوها، آنها را از سوپ جدا کرده و در مخلوط‌کن پوره و مجددا به سوپ اضافه ‌‌کرد.) در این زمان شوید خرد شده را ریخته وقتی سوپ کمی جا افتاد آن را در ظرف سوپ‌خوری کشیده و با خامه و شوید تزیین می‌کنیم.
 

سوپ قارچ و اسفناج

 
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ خرد شده – نصف لیوان
پیاز خرد شده – نصف لیوان
کره – ۲ قاشق غذاخوری
شیر – سه و یک چهارم لیوان
پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل – به مقدار کم
آرد ذرت – ۲ قاشق مرباخوری
اسفناج – یک کیلوگرم
پنیر خامه ای – ۱۱۵ گرم
 
طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج:
قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود. ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد. اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.
 

فیش برگر

 
مواد لازم برای تهیه فیش برگر:
فیله ماهی بدون استخوان – ۱۲۰ گرم
آردسوخاری – ۵۰ گرم
پودر سیر و پیاز از هر کدام- ۱۰ گرم
روغن – ۱۰۰ گرم
نان همبرگری- یک عدد
سس مایونز- ۴۰ گرم
خیارشور خرد شده- ۴۰ گرم
گوجه‌ فرنگی خرد شده- ۴۰ گرم
کاهو خرد شده- ۴۰ گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
 
طرز تهیه فیش برگر:
ابتدا آردسوخاری را داخل ظرفی ریخته و نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به آن اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم، فیله ماهی را در آن قرار داده و با کف دست خوب فشار می‌دهیم تا مواد سوخاری به آن بچسبد، سپس آن را داخل سرخ‌کن سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن، نان همبرگر را از وسط نصف کرده و یک طرف آن را خوب می‌مالیم و بر روی آن کاهوی خرد شده می‌چینیم و روی کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و در مرحله‌ آخر فیله ماهی سرخ شده و روی آن نصف نان همبرگر قرار می‌دهیم، ساندویچ‌ آماده سرو کردن است.
 

پیتزا مکزیکی

 
مواد لازم برای تهیه پیتزا مکزیکی:
خمیر پیتزا – ۱ عدد دو پخت ۳۰۰ گرمی
گوشت – ۳۰۰ گرم
پیاز – ۱ عدد متوسط ریز خرد شده
سیر – ۱ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
زیره -  نصف قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق چایخوری
کنسرو لوبیای آب گرفته – ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی – ۳ عدد حبه ای خرد شده
چیلی – نصف قاشق چایخوری
کنسرو ذرت – ۱۵۰ گرم
پیازچه – ۳ عدد کامل ریز خرد شده
فلفل دلمه ای سبز – ۱ عدد بزرگ ریز خرد شده
پنیر چدار – به میزان کم
 
مواد لازم برای سس پاباسکو:
آواکادو – ۲ عدد کامل رسیده
آبلیمو – به میزان لازم
پیازچه – ۳ عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
سس تند و گرم – به میزان لازم
 
طرز تهیه پیتزا مکزیکی:
گوشتی که استفاده می کنیم ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله است که یا به صورت حبه ای ریز خرد میکنیم یا چرخ میکنیم. سیر را له می کنیم و به پودر میخک آغشته می کنیم می گذاریم کمی بماند تا با هم ترکیب شوند. خمیر را به با ورز دادن به صورت مربع در می آوریم و تقریباً ۱۵ دقیقه میگذاریم استراحت کند و دو پخت می کنیم. قلمو را به روغن زیتون آغشته میکنیم و به سطح خمیر میمالیم.
گوشت را با پیاز کمی تفت میدهیم و سیر میخک دار له شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم وقتی رنگ گوشت قهوه ای شد چاشنی های گفته شده و پوره گوجه فرنگی را اضافه می کنیم کمی که آب مواد گرفته شد روی گاز به شعله کمی اجازه می دهیم تا حالت پفکی پیدا کند بعد از روی حرارت برمی داریم.
روی خمیر، لوبیا را میریزیم و به صورت یکنواخت پخش میکنیم بعد گوشت آماده شده را به صورت یکنواخت روی آن می ریزیم تا تمام سطح خمیر را بپوشاند . فلفل دلمه ای سبز ریز خرد شده را به صورت کادر مربع از خارجی ترین قسمت خمیر روی گوشت می ریزیم بعد یک کادر داخل آن با گوجه فرنگی خرد شده و داخل آن نیز یک کادر با ذرت ایجاد می کنیم مرکز این کادرها را با پیازچه پر می کنیم. روی مواد مقدار کمی پنیر چدار به صورت یکنواخت می ریزیم.
فر را یک ربع قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ با رطوبت ۱۰ تا ۱۵ درصد گرم می کنیم. پیتزا را داخل فر می گذاریم به مدت ۲۵ – ۲۰ دقیقه بپزد. این مقدار پیتزا برای ۳ تا ۵ نفر مناسب است.
 
تهیه سس مخصوص
آواکادوهای رسیده را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته اش را در می آوریم. آواکادو را همراه با پیازچه و نمک و فلفل و آبلیمو و یک سس بسیار گرم و تند داخل مخلوط کن میریزیم تا خوب مخلوط شده و سس آماده شود و بعد از پخته شدن پیتزا روی آن می ریزیم.
 

چیپس قارچ

 
مواد لازم برای تهیه چیپس قارچ:
قارچ درشت یا معمولی – نیم کیلو
خامه – ۲ قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ – ۲ عدد
آرد – ۱۰۰ گرم
فلفل – به مقدار لازم
آرد سوخاری – ۱ لیوان
پنیر پیتزای رنده شده – ۲ قاشق غذاخوری
روغن مخصوص سرخ کردنی – به مقدار لازم
 
طرز تهیه چیپس قارچ:
پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم. آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد. روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم. قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند. سپس چیپس های قارچ (قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود.
 

مرغ بریان هندی

 
مواد لازم برای تهیه مرغ بریان هندی:
مرغ – سه تکه
سیر له‌ شده – سه حبه
پیاز رنده‌شده – یک عدد
دارچین – یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه و قرمز -  از هر کدام یک تا دو قاشق چایخوری
نمک و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – یک پیمانه
 
طرز تهیه مرغ بریان هندی:
پیاز، سیر، زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه و قرمز را با کمی نمک مخلوط و مرغ تکه‌شده را آغشته به این مواد کرده و دو سـاعت می‌گذاریم بماند. روغن را در ظرف درداری گرم کرده مرغ را در این روغن تفت می‌دهیم تا این‌که طلایی شود. (۱۰ تا ۱۲ دقیقه). سپس حدود پنج قاشق غذاخوری آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم ۴۵ دقیقه مرغ را با در بسته می‌پزیم.
 

سالاد سیب زمینی

 
مواد لازم برای تهیه سالاد سیب زمینی:
یک کیلو – سیب زمینی
۱ عدد – پیاز بزرگ
۳ عدد – گوجه فرنگی بزرگ
روغن زیتون – مقداری
نمک و فلفل – به مقدار دلخواه
پونه و ریحان تازه – مقداری
فلفل سبز تند (به دلخواه) – مقداری
 
طرز تهیه سالاد سیب زمینی:
سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند. گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم. فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون، ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم.
 

خورش قورمه سبزی

 
مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی :
گوشت بدون چربی – ۶۰۰ گرم
سبزی:
جعفری،تره،شنبه‌لیله،خردشده – یک کیلو
لوبیا قرمز – نصف استکان
لیمو عمانی خرد شده – سه قاشق غذا‌خوری
روغن – یک پیمانه
پیاز – دو عدد
 
طرز تهیه قورمه سبزی :
سبزی را پاک کنید و تمیز بشوئید آب سبزی که کاملاً گرفته شد خوب خرد کنید سپس در روغن سرخ کرده کنار بگذارید گوشت را تکه تکه کنید پیاز را خرد کرده سپس گوشت و پیاز را داخل ظرف بریزید کمی سرخ نمائید بعد لوبیا و چهار لیوان آب گوشت اضافه کرده بگذارید نیم پز شود سپس سبزی سرخ شده را داخل گوشت بریزید بعد کمی نمک و فلفل و لیمو های خرد شده را اضافه کرده می‌گذارید آهسته بپزد و به روغن بیفتد بجای لیمو می‌توانید از آب لیمو هم استفاده کنید.
 

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها:


تاريخ : | | نویسنده : مدیر |
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.